maanantai 9. tammikuuta 2017

Uuden vuoden lupauksia?

No eipäs, en taida luvata mitään.
En lupaa kautta kiven ja kannon, mutta tietysti tavoitteita on ensi vuodelle ja niitä tavoitteita ja haaveita voisi nyt listata taas alkuvuoden kunniaksi.

Saada lisää voimaa yläkroppaan

Alakroppa on edelleen yläkroppaa edellä ja yläkropan voimien puute on esteenä monelle liikkeelle tankotanssissa sekä akroilussa. Niinpä ihan yleispätevästi haluan kasvattaa yläkropan voimatasoja niin että edistyminen lajeissani olisi asteen helpompaa. Human flag, ayesha ja käsillä seisonta (ranteiden vahvistus) kuuluisivat myös osana näitä tavoitteita.


Tästä lähdetään human flagissa. Ei vielä erityisen vakuuttavaa siis.. Sitäkin enemmän tavoitetta!


Lisää notkeutta ja liikkuvuutta

Selkäni on kuin rautakanki ja rintarangassa on kohta joka ei edes liiku. Olen todella pahasti laiminlyönyt kehonhuoltoa ja taivutteluita ja myös liikkuvuuden puute on esteenä kehitykselle varsinkin tankoilussa. Tähän nyt kaivattua muutosta! Venyttelyt viikkorytmiin ja toivoakseni pääsen ensi vuoden aikana lähemmäs jo spagaattiin pääsemistä sekä siltakin alkaisi luonnistua vähemmän puupökkelösti.


Tässä taas vaihteeksi ollaan aivan katollaan. Mutta takajalkahan ei tuon taaemmas vielä taivu, lienee ongelmaa lonkankoukistajissakin. Siispä venyttelyyn ja liikkuvuuteen panostettava.


Kohti ihannekuntoa

Paino on vain numero, mutta kiinnostaisi edelleen testata mitä voi vielä saada aikaan oikean liikunnan ja ravinnon yhdistelmällä mitä maltilliseen kehonmuokkaukseen tulee. Haaveissa sopivasti timmi mimmi, naisellinen mutta urheilullinen vartalo. Kiva olisi jos kropastakin näkisi että salilla on käyty. Tämä projekti on jäänyt vielä multa vähän kesken, olen päässyt kyllä hyvään vaiheeseen johon voin jo olla ihan tyytyväinen mutta jäänyt ehkä vähän mukavuusalueelle vielä. Nyt tekisi mieli hiukan pusertaa ja katsoa miten voisi kehittyä jos tästä hiukan jatkaisi. Mikään fitness-kisaajan tiukin kunto ei ole tavoitteeni mutta on tässä nyt vielä varaa kehittyä paljonkin ennenkuin sellaiseen on vaara päästä.

Aamupuuroilla on vallan hyvä aloitella päivää kahvia unohtamatta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti