torstai 19. tammikuuta 2017

Paluu sohvaperunaksi

Se on sitten taas vietetty viimeiset päivät sohvan pohjalla maaten. Ei puhettakaan treenaamisesta, liikuntana vain pakolliset koirien ulkoilutukset. Laiskaa elämää pää sumussa, ystävänä netflix ja kirjahyllyn sisältö. 

Kyllä vain - flunssahan se taas iski, vaikka niin kovin sitä koetin vältellä ja boostata vastustuskykyä kaikella inkivääristä tyrnimarjoihin. 

Kirjahyllystä onneksi löytyy paljon kahlattavaa edelleen.. Jos nyt flunssa antaa keskittyä tarpeeksi että jaksaa lukea..

Ärsyttää ja harmittaa nyt tämä jatkuva sairastelu ja pitihän sen tietysti tulla tähän kuntoprojektin alkuunkin, ennenkuin kunnolla pääsi edes hommaan kiinni. Nyt saa sitten taas jännittää kuinka pitkää treenitaukoa joutuu pitämään ennenkuin yskä on yskitty pois ja olo taas normaali. Viime syksyn kuuden viikon poteminen tuoreessa muistissa tämä ei mukavalta tunnu (vaikka aina voisi olla pahemmin enkä varsin tahdo itselleni mitään jälkitautiakaan hankkia).

Energiaa ja motivaatiota olisi ja tarve päästä tekemään mutta kun ei niin ei. Tietysti nyt kipeänä ei voinutkaan muuta kuin keskittyä lepäämiseen, pahimpina päivinä ei ollut edes netflixistä apua kun ei sitäkään pystynyt keskittyä katsomaan kuin korkeintaan 15 min kerrallaan. Se on kiva olo kun väsyttää mutta et pysty nukkumaan mutta et myöskään valveilla tekemään mitään. Sitten vain pyöritään puolihorroksessa ja toivotaan että buranan vaikutus iskisi taas päälle.


Netflix, inkivääri-mustikka smoothie ja cappuccino. Ystäviä flunssaa potiessa.

Mutta sitähän se flunssa on ja näitä on tämän vuoden sisällä riittänyt. Yhtä jos toistakin aaltoa. Ootellaan ja katsotaan ja koitetaan nyt keksiä sitten jotain muuta liikkumisen tilalle siksi aikaa kun se ei ole vaihtoehto..

Ruokavaliota olen noudatellut noin suunnilleen, tosin pahimpina päivinä ruokahalu on ollut totaalisesti kadoksissa ja aamupuuroa yrittänyt syödä pari tuntia.. Jonka jälkeen vaihdoinkin ja kokeilin aloittaa smoothiella. Kun nukkuu paljon jää aterioita myös helpommin väliin ja myönnetään että hieman on lipsuttu sitten myös syömällä joinakin päivinä pari konvehtia ruuan päälle. Mitään hurjempaa ylilyöntiä en kuitenkaan ole tehnyt, vaan odotan taas lauantai-iltaa. Sitten taas enemmän jotain herkkua jos siltä tuntuu. Ja kun tästä paranee niin sitten jaksaa olla paremmin ruodussakin myös ruokavalion suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti