perjantai 23. joulukuuta 2016

Tehokas ja nopea jalkatreeni

Taas koitan aloitella flunssailun jälkeen treenailua varovasti. Eilen sattui töissä sopiva hiljaisempi väli ja innostuksen puuskassa vetäisin taukoliikuntana sitten tehokkaaksi osoittautuneen jalkatreenin. Treenin tein pelkästään kehonpainolla ilman apuvälineitä. Onnistuu siis kotioloissa tai melkein missä vaan - tuoli ja jonkunlaiset rappuset tosin tarpeen löytyä lähistöltä.

TREENIN LIIKKEET

3-sarjana:
15 x sumokyykky
32 x askelkyykkyä ( 16 per puoli )
2-3 krt ylös ja alas rappuja juosten ( 14 rappua )
+
3 x 12 lantionnostoa toimistotuoli apuna

Alun kolme liikettä siis tein putkellä ilman taukoja ja kierroksia tuli kolme. Kierrosten välissä pidin sopivan tauon, minuutin kaksi korkeintaan, sen verran että syke vähän tasaantui portaista juoksentelusta ja saattoi lähteä uudelleen. Triplasarjan päälle sitten vielä viimeistelyksi 3 x lantionnostoa toimistotuolia apuna käyttäen, eli yläkroppa tuolilla ja sitten nostot. Näin sitten vielä eristetysti tuntumaa sinne takaliston puolelle.

Koko treeni kesti ajallisesti 15-20min joten se oli vallan tehokas pikku rykäisy joka katkaisi sopivasti toimistohommissa istumista ja herätteli. Ja kun treenitaukoa on ollut niin tuon monimutkaisempaa se ei tarvinnut - tänään kyllä tuntuu että on jotain taas tullut tehtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti