maanantai 31. lokakuuta 2016

Be the best version of yourself!


Heissan ihmiset!

Tämä on itseasiassa jo toinen liikuntaan ja terveeseen elämäntapaan liittyvä blogi jota olen kirjoittanut. Aloitin tämän kirjoittamisen siis jo vuodatuksen puolella ja tulen siirtämään tänne osan teksteistäni. Mutta se ensimmäinen blogi ei vielä ollut julkinen - se käsitteli kahden vuoden takaista elämäntapamuutosprosessia päiväkirjamaisesti, matkaa sohvaperunasta aktiiviseksi liikuntaharrastajaksi. Sen blogin nimesin nimellä "Back to being me" koska edeltävien vuosien aikana olin jotenkin hukannut osan itseäni, enkä tuntenut oloani enää hyväksi omassa kuoressani. Kun viimein nousi niin suuri tahto muutokseen että sai asioita tapahtumaan tuntui kuin olisin suorastaan herännyt jostain horroksesta. Löytyi viimein se tärkeistä tärkein motivaatio. Kun ensimmäinen tavoite ( paluu normaalipainoon ) tuli saavutettua alkoi tuntua siltä, että tuo blogi oli jo toimittanut osansa. Oli aika asettaa taas uusia tavoitteita ja päätin tehdä tämän matkan julkisemmin, halua kirjoittaa ja jakaa kokemuksia kuitenkin löytyy.

Uusi tavoite

Nyt tuntuu taas että viihtyy vaatteissaan ja on oma itsensä, mutta miksi lopettaa tähän? Salitreenaamisesta on päässyt muodostumaan omalta tuntuva osa arkea ja ruokavaliokin noudattelee 80/20 periaatteella kohtuullisen terveitä uomia. On mahdollisuuksia kehittyä, kehittää itseään ja nälkä kasvaa syödessä - ei riitä että ollaan taas vanhoissa mitoissa, nyt on sen sijaan halua olla parempi kuin ennen, parempi kuin ikinä tähän saakka - se paras versio itsestään!

Tästä se lähtee!

Tavoitteena nyt siis vahvempi, kiinteämpi ja hyvinvoivampi minä - Best version of myself.


Mistäs sitä tarkemmin ottaen kirjoitellaan?

Tämä blogi sisältää jatkossa sekä treenikuulumisia (iloja ja angsteja) - salitreeniä, tankotanssia ja erilaista akrobatia-pohjaista treeniä tulee harrastettua. Hajatelmia mentaalipuolen fiiliksistä, lempparireseptejä ruokapuolelta ja ajoittain sivuan myös sitä aiempaa elämäntapamuutosta jolla tähän pisteeseen päästiin. En tähtää fitness-lavoille mutta teen tätä itseni vuoksi, sekä fyysisen että psyykkisen hyvinvointini vuoksi.

Vanha blogi löytyy täältä: http://bestversionofmyself.vuodatus.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti